Fogfehérítés

Mosolyogjon Velünk!

Fogfehérítés

A fogfehérítés az egyik legkevésbé invazív esztétikai fogászati beavatkozás, mely bizonyíthatóan nem károsítja sem a fogzománcot, sem az alatta lévő a dentint, és nem jelent veszélyt a fog vitalitására.

Kémiai alapját a hajfestékekből ismert hidrogén-peroxid adja. Amint a vegyület aktiválódik, a felszabaduló aktív oxigén áthatol a fogzománcon és kifehéríti az évek alatt a fogban felgyülemlett színezőanyagokat.

Ne ijedjünk meg: a színezékmolekulák és az oxigénmolekulák mérete úgy aránylik egymáshoz, mint egy ház és egy teniszlabda. Ha a „ház-méretű” színezékek problémamentesen átjutottak eddig a fog felszínén (márpedig erre utal a sötét fogszínünk), a „teniszlabda-méretű” oxigén sem fog bajt okozni a fog struktúrájában.

Jobb eredményre számíthatunk, ha megnöveljük a hatóanyag koncentrációját. Ugyanakkor ilyenkor jobban kell vigyáznunk a fogínyre is, mert kellemetlen, ha a vegyszer a lágy szövetekre kerül.

Új fogfehérítő rendszerünk, az Opalescence Extra Boost, gyors és hatékony megoldást kínál a fogak fehérítésére, megvilágítás nélkül! Az eljárás biztonságos, kevésbé okoz érzékenységet, és már egyetlen kezelés alkalmával is látványos eredményt nyújt, akár 8 árnyalattal világosabb fogszínt eredményezve. A kezelés a klinikánkon, szakképzett dentalhiginékus által történik, aki minden lépésnél a legmagasabb színvonalú támogatást nyújtja. Az Opalescence Extra Boost segítségével a fogfehérítés még soha nem volt ilyen egyszerű, hatékony és kényelmes!

fehérítés

Szükség esetén a folyamat két-három évente megismételhető, azonban legtöbbször fogaink színe már soha nem lesz olyan sötét, mint amilyen a fehérítés előtt volt.

Az egyéni beállítási lehetőségek miatt minden fogorvos által levezényelt fogfehérítés nagyságrendekkel hatékonyabb, mint a boltban kapható fogfehérítő szerek.

Ennél is fontosabb a fogorvos konzultációja olyan esetekben, ha fogainkban tömések vannak. Mivel a fehérítésnél csak a fogak fehérednek, a számunkra esetleg nem látható tömések hirtelen sötétnek tűnnek majd, bosszúságot okozva.