A lehetőség

Mosolyogjon Velünk!

A lehetőség

Olyan csapattagokkal szeretnénk bővülni, akik hozzánk hasonlóan a fogászatot választották életpályájuknak. Akik azért szeretnének dolgozni, hogy naponta többször átélhessék azt a sikerélményt, amikor a páciens elégedetten távozik, mert meg tudtuk oldani a problémáját.

Ha Ön ilyennek tarja magát, függetlenül attól, hogy fogorvosként, asszisztensként, higiénikusként vagy recepciósként szeretne dolgozni, megelőlegezzük Önnek a bizalmat. Szeretnénk, ha élvezné, amit nap mint nap csinál. Az sem baj, ha még nem annyira sok a gyakorlata. Segítünk benne. Nálunk a szakmai gyakorlat nem a közös munka előfeltétele, hanem annak eredménye!

Ha Ön kiválaszt egy területet, támogatni fogjuk a fejlődésben. Kapni fog hozzáféréseket angol nyelvű szakirodalomhoz, a heti beosztásban biztosítjuk az önképzéshez szükséges időt és akár a külföldi képzések költségét is készek vagyunk magunkra vállalni.

Mindeközben Ön dolgozhat a rendelő által 17 év alatt felépített ügyfélkörrel, részt vehet az új páciensek ellátásában és mindig kérdezhet a kollégáktól, ha esetleg segítségre volna szüksége. 

A rendelő

A rendelő a StopShop Hűvösvölgy Bevásárlóközpont emeletén került kialakításra. Az eredeti koncepció az volt, hogy egy ilyen helyen könnyű a parkolás, a személyes bejelentkezés és az esetleges várakozási időket a páciensek hasznosan tudják eltölteni. 

Az épület Hűvösvölgyben, egy homokóra-szerű kereszteződésben található, amelyen keresztül Észak-Buda, Nagykovácsi, Solymár és Budakeszi 50.000 háztartásának forgalma halad el naponta. 

A rendelő alapterülete 160 nm, ezen összesen 5 kezelőt alakítottunk ki. A szolgálati helyiségeken kívül van egy külön konzultációs szobánk, egy röntgenhelyiségünk, egy várónk a gyerekeknek, egy várónk a felnőtteknek, egy előadótermi részünk és egy fogtechnikai laboratóriumunk.

A vonzáskörzetben található az Amerikai Iskola és a Francia Iskola, így a diplomaták és üzletemberek kezelésében aktívan részt veszünk.

A történet

A DOC-TOP Hűvösvölgy és a DOC-TOP Érd rendelőket egy leendő fogászati hálózat kialakításának koncepciójával nyitottuk meg 2005-ben, akkoriban szinte elsőként bevásárlóközpontba pozicionálva egy egészségügyi szolgáltatást. A „gyermekbarát” megközelítésre épített rendelőknek gyorsan kialakult a saját elégedett ügyfélköre. Azonban az érdi épület melletti vasúti átjáró elhúzódó átépítésének nehézségei miatt az érdi telephelyről végül lemondtunk.

2008-tól  a mai napig folyamatosan kezeljük mind a gyermek, mind a felnőtt pácienseinket, egyre kiszélesítve a kínálatunkat a bonyolultabb esetek ellátási lehetőségével. Előfordult, hogy neves külföldi szakemberek látogattak el a rendelőbe segíteni egy-egy szituáció megoldásában.

Eddig 4 különböző designt és koncepciót használtunk, a legutóbbi változtatás lassan 9 éves lesz, ezért 2022-ben szeretnénk ezen újítani többek között egy csapatlétszám növeléssel. 

2005-2009

2009-2013

2013-2018

2018-2022

Eddig 4 különböző designt és koncepciót használtunk, a legutóbbi változtatás lassan 9 éves lesz, ezért 2022-ben szeretnénk ezen újítani többek között egy csapatlétszám növeléssel. 

A géppark

A rendelőben 3 db Vitali kezelőegység és 2 db Chirana Smile kezelőegységen dolgozunk.

A szájhigiéniai kezelésekhez 2 db Woodpecker UDS-E LED és egy professzionális Woodpecker PT-A digitális homokfújó és depurálógép áll rendelkezésre.

A gyökérkezelésekhez VDW Reciproc Gold gépi gyökércsatornatágító rendszert lehet használni.

Parodontológai kezelésekhez használhatjuk a SafeLaser 660 nm hullámhosszú vörös soft lézer készüléket.

A diagnosztika

Amikor egy orvosnak két kezelési opció közül kell választania, óriási előny, ha a legmodernebb diagnosztikai vizsgálatok a rendelőn belül, szinte azonnal elérhetőek.

2018-ban cseréltük le a régebbi analóg panoráma röntgenkészülékünket a kitűnő képet biztosító Vatech CBCT készülékre, amellyel a legeldugottabb gyökércsatornákat is könnyebben meg lehet találni.

2015 óta rendelkezésre áll a Trios intraorális szkenner, amellyel gyorsan le tudjuk ellenőrizni a csiszolásaink párhuzamosságát, meghatározhatjuk vele a helyes fogszínt és dinamikusan nyomon tudjuk követni a munkákat éveken keresztül.

2017 óta használjuk az állkapocs-izületi  problémákkal érkező páciensek diagnosztikájánál a K7 elektromyográfos állcsontreláció meghatározást.

A fejlesztés folyamatosan zajlik, ha új eljárások jelennek meg, megpróbáljuk azokat is beintegrálni.

A vezetés

A rendelő vezetője és egyben tulajdonosa:
Dr. Gombkötő Gábor

Fogorvosi diploma: 1994. 

Fog és szájbetegségek szakorvosa: 1999

Gyermekfogászat szakorvosa: 2001 

Állami Gyermekfogászati körzeti praxis: 1996-2003

Magánrendelés: 2000-től a XIII kerületben.

SE Gyermekfogászati Tanszék, klinikai orvos: 2003

EAPD active membership: 2006-tól a mai napig

Konzerváló fogászat és Fogpótlástan szakorvosa: 2010

Master Clinician in Implant Dentistry (UCLA, Los Angeles) 2013

Külföldi továbbképzések folyamatosan.

A fentieken kívül a szinkrontolmácsolási tapasztalatnak köszönhetően számtalan egyéb továbbképzésen is sikerült részt venni.

A közösségi élet

2005 óta minden évben igyekszünk legalább kétszer megszervezni valamilyen játékos kültéri versenyt. 2014 óta a rendezvények „DOC-TOP Kupa” néven futnak, melynek során két csapatra válva mérjük össze erőnket. Rossz idő esetén beltérben is jól tudjuk érezni magunkat.

A közös cél

Az ember a munkahelyén tölti az ideje legnagyobb részét. Ezért szeretnénk, ha egy olyan munkahelye lenne mindannyiunknak, ahol kellemesen érezhetjük magunkat. Ahol közösen fejlődhetünk, közösen válhatunk egyre jobbakká a szakmában. Hisszük, ha mi megtaláljuk a saját harmóniánkat, a pácienseink is ránk fogják bízni a fogaikat.

Jelentkezés

(kérem válasszon egyet)
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.